Dietă. Slăbește cu suc de grapefruit şi oţet de mere. Rețeta de la Dr. Oz

(Last Updated On: September 12, 2016)

Vara se apropie cu pași repezi si toate femeile își doresc să arate bine pe plajă. În ciuda tuturor dietelor, rezultatele tot nu se văd la fel de repede cum ne-am dori.
Dr. Oz ne prezintă un un “suc-minune” care are efecte “miraculoase”. Băut înainte de fiecare masă, promite să te scape de kilogramele în plus cât ai spune… plajă!

Iată cât de simplu poate fi făcut: Ingrediente:
• 1 cană (240 ml) cu suc de grapefruit proaspăt
• 2 linguri de oţet de mere

Amestecându-le vei obţine un suc delicios, extrem de sănătos şi ideal pentru dietă! Este plin de vitamina C şi te ajută să arzi repede grăsimile, ne dezvăluie Dr. Oz și preluat de csid.ro.
Deşi pare banal, ingredientele acestui suc îl fac să fie un excelent aliat al organismului pentru sănătate şi slăbire!

Oţetul de mere este un incredibil detoxifiant şi un bun digestiv, stimulând metabolismul şi digestia. În plus, proprietăţile sale terapeutice te pot ţine departe de viroze, migrene sauinsomnie, stimulând imunitatea şi fiind un bun antibiotic natural!

Al doilea ingredient “minune” al acestui duşman al kilogramelor este sucul de grapefruitextrem de bogat în vitamina C, fier şi caroten şi foarte sărac în calorii, având doar 42 de calorii la 100 de grame. De asemenea, este bogat în licopen, o substanţă care acţionează împotriva celulelor canceroase, fiind totodată şi un ajutor în reglarea nivelului de colesterol.

Aşadar, dacă nu l-ai încercat până acum nu trebuie sub nici o formă să îl ratezi înainte de următoarea masă! Rezultatele vor apărea repede şi vor fi cu adevărat vizibile!