Diete sănătoase. Cum poţi slăbi uşor cu “DIETA IEPURAŞULUI”

(Last Updated On: February 15, 2016)

Daca iti doresti sa slabesti cu ajutorul unei diete sanatoase trebuie sa incerci dieta cu morcovi. Morcovul este leguma cu cel mai mare conţinut de betacaroten, dupa piper, motiv pentru care este des folosit în curele de detoxifiere, dar şi în diete, având ca rezultat reducerea apetitului şi inducerea senzaţiei de saţietate.

Conținutul sau bogat în iod și fibre, contribuie la reducerea stratului adipos, ce are drept consecinţă scăderea în greutate, scrie antenasatelor.ro

Iată ce presupune această dietă şi care poate fi meniul tău, recomandabil pentru o săptămână, pentru cele mai bune rezultate:

Înaintea micului dejun: un pahar cu apă în care ai amestecat o linguriţă cu miere de albine şi una cu oţet de mere. Aşteaptă o jumătate de oră până la prima masă a zilei.

Mic dejun: o salată de morcovi cruzi şi o ceaşcă de ceai verde neîndulcit. Dă prin răzătoare 400-500 g de morcovi şi amestecă-i cu două linguriţe cu ulei de măsline, pătrunjel sau mărar tocat.

Gustarea de la ora 11.00: un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.

Prânz (ora 14.00): o porţie de supă caldă de legume (circa 300 grame de morcovi la porţie) şi la felul doi o porţie de legume gătite în abur: roşii, ceapă, ţelină, dovlecel, legume cu indice caloric scăzut şi verdeaţă.

Gustarea de la ora 17.00: un pahar de 200 ml cu suc de morcovi.

Cină (până în ora 20.00): o porţie de supă caldă de legume.