Vezi de ce răcesc fumătorii mai repede

(Last Updated On: February 10, 2016)

Se știe că țigările afectează grav organele corpului ducând la cele mai criminale forme de cancer. Recent s-a descoperit că țigările produc sensibilitate și pentru răceală.
Fumatorii sunt cei mai predispuși la răcelile de sezon, deoarece acestia au deja plămânii afectați.
Cei care fumează au gâtul uscat, sinusurile inflamate si organismul slăbit, iar bolile își găsesc un mediu propice de manifestare.

[ads1]

În principiu, dacă vor să ţină boala la distanţă, fumătorii ar trebui să reducă numărul ţigărilor, pentru că acestea nu fac decât să le slăbească sistemul imunitar, să se odihnească mai mult şi să îşi hidrateze organismul cu sucuri naturale, informează gandul.info.

De asemenea, pentru că au un deficit de vitamina C, fumătorii ar trebui să consume frecvent pătrunjel, legume, kiwi, merişoare, să bea ceai verde şi de ghimbir sau să opteze pentru câteva antibiotice naturale: propolis, pentru că poate învinge peste 30 de virusuri, pot consuma de asemenea multă ceapă, deoarece are rol antibacterian, dar nu trebuie să uite de miere şi usturoi, un ingredient indicat şi în cazul bolnavilor de plămâni.