S-a inventat Apa pe care poți să o … mănânci! Vezi aici Video:

(Last Updated On: March 3, 2016)

Sticla de apă care poate fi mâncată, fabricată din alge marine, a fost prezentată la o competiție de profil organizată de Institutul European de Inovare și Tehnologie (European Institute of Innovation and Technology). Aceasta vine ca o alternativă la sticlele de plastic.

Noua formă sferică de ambalare, numit Ooho, descrisă de către inventatori ca ” apă pe care o poți mânca “, este biodegradabilă, igienică, iar costurile de producție sunt extrem de mici.

[ads1]

” [ Ooho ] este o alternativă foarte bună pentru sticlele de plastic folosite astăzi. Ea poate fi aplicat pe scară largă și pentru o mulțime de diferite produse,” a declarat Ian Ellerington, unul dintre judecătorii competiției, pentru theguardian.com

frrgggrgr

Pierre Paslier, creatorul Ooho, a descris produsul ca pe un „fruct creat de om”. Acesta folosește o membrană dublă pentru a ține apa, iar pentru a transporta cantități mai mari de apă, câteva capsule pot fi unite pentru a crea un produs mai mare și mai gros.

[ads2]

Pierre Paslier: „Cine nu dorește nu trebuie să-l mănânce, dar partea comestibilă arată cât de natural este. Oamenii sunt foarte entuziasmati de faptul ca poti crea un material pentru ambalare care este atât de inofensiv încât îl poți mânca. ”
Vezi aici Video:

Pierre Paslier a adăugat: “Atât de multe lucruri sunt în neregulă cu sticle de plastic. De la timpul de descompunere, la cantitatea de energie folosită pentru a le crea până la faptul că le folosim din ce în ce mai mult”.