Dieta de slabit: amestec de miere si usturoi

(Last Updated On: March 25, 2016)

Nu degeaba mierea este considerat alimentul perfect. Alaturi de alte ingrediente, mierea poate face minuni pentru silue­ta. Efectele urma­toarelor “cocktail-uri” se pot vedea cu ochiul liber: acul canta­rului da inapoi, iar celulita se estom­peaza. Foarte im­portant este insa ca mierea sa fie din surse de incredere, neprelucrata termic sau chimic.

[ads1]

Mierea are mai putine calorii decat aceeasi cantitate de zahar dar indulceste mai bine. Intr-o lingura de miere sunt 120 de calorii. Aceeasi cantitate de zahar rafinat contine 160 de calorii. In 100 de grame de miere de albine sunt 82,4 grame de carbohidrati, 0,2 grame de fibre. Carbohidratii din miere sunt fructoza, in proportie de 38%, glucoza, 31%, maltoza, 7 % si sucroza in proportie de 2% informează sanatate.bzi.ro.

aSDFTREJ

Aceasta reteta este perfecta pentru cei care doresc sa slabeasca fara sa tinadieta. Pentru preparare, aveti nevoie de:

– miere
– usturoi
– otet de mere

[ads2]

Amestecati 16 catei de usturoi ma­runt tocati, un li­tru otet de mere de calitate buna (preparat in casa sau bio) cu 500 g miere. Puneti ingredientele intr-un borcan inchis er­metic si lasati-le la macerat trei zile. Timp de o luna, luati din preparat o lin­gura dimineata si o lingura seara, ina­inte de mese.