Dieta Oshawa. Aşa a scăpat Iuliana Luciu de kilogramele în plus. Vezi cum acționează:

(Last Updated On: July 9, 2017)

Ca orice femeie și Iuliana Luciu a avut perioade în care greutatea ei oscila. Cum a reuşit Iuliana Luciu să scape de kilogramele în plus, dar şi care este dieta ce în cazul ei a avut efecte vizibile, îţi spune chiar ea.

“Dietă Oshawa 7 este cea mai bună dietă, cu rezultate garantate. 10 zile ai voie să mănânci doar 4 cereale: grâu, orez, mei și hrișcă, fierte sau coapte și foarte multă apă”, a declarat aceasta pentru site-ul sanatatesistaredebine.ro și preluat de spynews.ro.

Dieta se bazează pe faptul că trebuie să mâncăm alimente care sunt într-un echilibru perfect cu mediul înconjurător, anunță csid.ro. Se spune că aşa sunt evitate toate bolile.

• Este necesar consumul exclusiv al alimentelor naturale.
• Pe durata celor 10 zile se consumă exclusiv cereale cu energie yang (orez, grâu, mei, hrişcă), fierte, măcinate ori sub formă de turtiţe sau terci (se prepară ca şi mămăliga), în orice combinaţie sau cantitate, singurul ingredient admis fiind sarea. Iar ca lichide doar apă, cât mai pură.
• Ar fi bine ca alimentele să nu necesite preparare, însă iarna sau în zonele unde nu este climă caldă, cerealele pot fi fierte sau coapte.
Cum acţionează dieta Oshawa

Curăţă organismul de impurităţi, eliberează traseele energetice din corp, permiţând curgerea energiei. Îmbunătăţeşte digestia, reglează secreţiile hormonale, iar tenul devine mult mai curat.

Beneficiile dietei Oshawa

Creşte vitalitatea, capacitatea de muncă, se îmbunătăţesc memoria şi capacitatea de concentrare, somnul devine mult mai odihnitor. Este un regim de purificare a sângelui indicat şi în bolile cronice, având şi un efect de revitalizare şi regenerare.
Iuliana Luciu a devenit cunoscută datorită celebrităţii surorii sale, Nicoleta. Tânăra a activat actriță în mai multe producții TV, iar până de curând a lucrat ca asistentă tv în emisiunea “Acces Direct”, de la Antena 1. Iuliana s-a ferit de scandaluri şi nu a făcut publice evenimente din intimitatea sa.