Fructul care ucide celulele canceroase de 1.000 ori mai rapid decât chimioterapia

(Last Updated On: January 18, 2018)

Graviola este o plantă care crește în regiunile tropicale si produce un fruct lung, verde cu țepi. Planta este de mii de ori mai eficientă decât medicamentele puternice din chimioterapie, fără a avea efecte secundare neplăcute și fără a afecta celule sănătoase.

Unul dintre cei mai mari producători de medicamente din America a efectuat experimente timp de douăzeci de ani, iar testele au relevat că substanţele active din Graviola identifica şi distrug celulele maligne, în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostată, pulmonar, hepatic şi cancer pancreatic, scrie a1.ro

graviola

Graviola are proprietăţi anticancerigene, antitumorale, antibacteriene, antiparazitare. De asemenea, este hipotensiv, reduce ritmul cardiac, vasodilatator, sedativ, anticonvulsiv, antiviral, viermicid, digestiv.

Datorită conţinutului bogat în Vitamina C, graviola ajută la întărirea sitemului imunitar şi previne răcelile, având de asemenea, proprietăţi antifebrile.

Beneficii ale fructului graviola, potrivit bzi.ro.

1. Sucul de graviola reduce febra, combate diareea si dizenteria si ucide anumiti paraziti.
2. Semintele au actiune puternic antiparazitara si sunt folosite ca remediu impotriva paduchilor.

3. Din scoarta, frunze si radacini se obtine un ceai calmant ce poate fi utilizat ca sedativ. In plus, ceaiul de graviola este un remediu deosebit impotriva hipertensiunii arteriale.
4. Coaja poate fi utilizata pentru a trata febra, iar frunzele aplicate pot vindeca ranile.

5. In anumite regiuni, frunzele si radacinile sunt utilizate pentru a stabiliza glicemia in cazul persoanelor care sufera de diabet.

6. Pe langa aceasta lista extinsa de beneficii, adaugam si efectele citotoxice privind tumorile si celulele canceroase in care se pare ca oamenii au mare incredere, asta in ciuda absentei dovezilor stiintifice pe subiectii umani. Presupusele proprietati anticancerigene vin, in mare, din capacitatea de a reduce alimentarea cu adenozin-trifosfat in ceea ce priveste celulele canceroase. Adenozin-trifosfatul stocheaza si transporta energia in celule. In plus, anumite substante din planta graviola pot distinge celulele canceroase de cele sanatoase.