Tehnică din Japonia. Vezi cum să scapi de riduri în 12 zile cu o simplă lingură:

(Last Updated On: March 21, 2016)

O banală linguriță te va ajuta să ai un ten perfect, fără riduri. Masajul cu lingurița este mai eficient decât orice alt tratament naturist iar efectele sunt vizibile in 12 zile.

[ads1]

În cazul în care dorești să-ți păstrezi frumusețea și aspectul tineresc al pielii, încearcă acest masaj cu lingurița recomandat de celebrul medic cosmetician german Rene Koch, scrie secretele.com și preluat de doctorulzilei.ro.

635k9ml9mlo09

Înainte de toate, iată mai jos cu ce te vei alege utilizând această tehnică de masaj: – vei elimina excesul de lichid găsit în tesut
– vei îmbunătăți circulația sângelui
– vei reduce liniile fine și ridurile vizibile
– vei crește elasticitatea și netezimea pielii

Efectele de mai sus se vor face resimțite fără nici un ban cheltuit la saloanele de înfrumusețare și utilizând confortul de acasa.

[ads2]

Primele rezultate sunt vizibile în mai putin de 12 zile!
Cu toate astea, trebuie să fi constient că în toată aceasta perioadă va trebui să practici masajul facial utilizând lingurița in fiecare zi.

Această tehnică de masaj facial este destul de ușor de urmat. Vei avea nevoie de doua lingurițe, un bol mic umplut cu ulei cald (poti utiliza ce ulei dorești, ulei de masline sau ulei de in, însă preferatul meu este uleiul de cocos) și un pahar de apă rece cu 2-3 cuburi de gheață.
Odată ce ai aceste lucruri, poți începe procedura.