Vezi care este alimentul de post considerat sănătos care îți distruge memoria și îți produce dezechilibre hormonale

(Last Updated On: October 5, 2017)

Un produs care este promovat ca fiind un aliment sănătos este în realitate foarte dăunător pentru sănătate. Este vorba despre uleiul de soia. Medicii au demonstrat că acest tip de ulei creează numeroase probleme de sănătate și ne recomandă să îl eliminăm definitiv din meniu.

Soia, uleiul de soia și toate celelalte produse pe bază de soia sunt făcute din boabe de soia, care în mod natural sunt periculoase și toxice.

Pentru a deveni sigure pentru consum, sunt supuse unui lung proces de tratare.
Mai mult decât atât, persoanele care mănâncă soia în mod constant prezintă un risc ridicat de a dezvolta maladia Alzheimer. Potrivit healthyfoodhouse.com și preluat de doctorulzilei.ro, consumul de produse derivate duce la pubertate precoce în cazul persoanelor de sex feminin și maturizare fizică întârziată în cazul bărbaților.

O altă problemă este legată de modul în care se cultivă planta. Este cunoscut faptul că există cantități enorme de soia modificată genetic, răspândite în întreaga lume și este foarte dificil să evităm aceste produse, pentru că producătorii nu fac mențiuni referitoare la originea boabelor de soia