Toarnă apă clocotită peste un măr cumpărat din supermarket. Acest experiment arată ce mânânci de fapt!

(Last Updated On: October 7, 2017)

Merele sunt fructele pe care românii le consumă cel mai mult. Din acestă cauză trebuie să știți ca 90 % din merele pe care le cumpărați din supermarket sunt tratate cu ceară toxică pentru a rezista mai mult timp pe raft.

Această ceară este extrasă din produse petroliere şi poate conduce la apariţia unora dintre cele mai de temut boli cum ar fi cancer, diabet, afecţiuni ale tiroidei, boli de inima, etc, asta dacă este consumată pe termen lung.
Site-ul secretele.com și preluat de a1.ro propune o metodă sigură prin intermediul căreia puteţi descoperi dacă merele au fost sau nu tratate cu ceară toxică din produse petroliere.thrthrhtrtrhhtr

Metodă:
Luaţi un măr cumpărat de la supermarket, aşezaţi-l într-un castron, apoi începeţi să turnaţi peste acesta apă fiartă, puţin câte puţin.

În cazul în care observaţi că pe suprafaţă mărului începe să se desprindă o pojghiţa albicioasă, atunci cu siguranţă acel măr a fost acoperit de ceară toxică ce poate produce cancer.

Ce este de făcut?
În cazul în care nu aveţi posibilitatea să achiziţionaţi mere naturale şi netratate, există o modalitate destul de ingenioasă pentru eliminarea chimicalelor de pe suprafaţă lor.

Turnaţi într-o oală 2-3 litri de apă călduţă (poate fi şi de la robinet), apoi peste apă, adăugaţi 200-300 de ml de oţet şi 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu. Amestecaţi bine până la dizolvare, apoi spălaţi merele cu acea apă.
Aproximativ 95% din chimicalele de pe suprafaţă merelor va fi înlăturată prin această metodă!