Vezi cum a pierdut din greutate acest tanar din România de la 220 de kilograme la 115!

(Last Updated On: April 20, 2016)

Medicii de la Spitalul Sf. Constantin din brașov au reușit o „minune”.  Au redus greutatea unui pacient printr-o intervenție de chirurgie bariatrică de la 220 de kilograme la 115!

”Mă numesc Buciuman Gyuszi și merg spre cei 35 de ani, pe care îi datorez bunului Dumnezeu. El mi-a scos în cale OAMENI BUNI și mulți PRIETENI, care mi-au fost alături în momente de cumpănă. Lupta mea cu kilogramele a început încă din copilărie. În clasa a VIII-a aveam deja 80 kg. Așadar, de când mă știu, sunt un “om cu greutate”:).

Am apelat la diferite modalități și proceduri de slăbire: diete, “abonamente la spitale” Cluj, Sibiu, București, Alba-Iulia, ș.a.m.d., dar fără niciun rezultat. Colegii de la teologie făceau glume pe seama mea, întrecându-se în a stabili ordinea priorității privind ținerea discursului la catafalcul meu. Dar … în anul 2012 le-am încurcat socotelile.

L-am cunoscut pe dr. Bogdan Moldovan! Încă de la prima întâlnire am simțit că el este cel care mă poate salva. Mi-a evaluat starea și concluzia a fost că sunt pe ultima sută de metri și cazul meu este catastrofal! Atunci, la îndemnul domnului doctor și a unor prieteni care au dorit să ramână anonimi, am luat hotărârea definitivă de “a mă urca în ultimul vagon, al ultimului tren”.

În ziua în care s-a dorit cântărirea mea, numărul de kilograme a fost “nedeterminat”, fiind de peste 220 kg, neputându-mă cântări concret, niciodată! Toată viața mea am făcut concurență tuturor cântarelor. În ziua intervenției, grija mea principală a fost dacă masa din blocul operator este destul de solidă și dacă se va termina cu bine.

După 3 zile de spitalizare, am părăsit spitalul, învingător, iar după doi ani m-am reîntors pentru a face o donație spitalului, lăsând aproximativ 10-15 kg de sort (piele). La acea data aveam 115 kg. Sentimentul pe care îl am și acum, prin faptul că pot intra în orice magazin să probez cu satisfacție diverse obiecte de îmbrăcăminte, este incomparabil, mi-nu-nat chiar!

Mii de mulțumiri echipei Spitalului Sf. Constatin: Dr. Bogdan Moldovan, Dr. Luminița Câmpeanu, dr. Adrian Costenco, asistentele medicale din BO, TI, secția de chirurgie și infirmierelor care au fost alături de mine. Să aveți parte de multe bucurii, împliniri și satisfacții profesionale. Mă bucur că prin “renașterea” mea, pot fi un exemplu pozitiv pentru cei ce încă nu s-au hotărât să-și schimbe destinul.
Domnule doctor Bogdan Moldovan, munca dumneavoastră nu a fost în zadar!

thrhheheheeh

Schimbările se pot vedea în imaginile “after” și “before”. Să fiți sănătoși și să ne vedem cu bine!”