Vezi rețeta sucului minune cu care un medic susține că a vindecat de cancer peste 45.000 de oameni

(Last Updated On: August 23, 2016)

De-a lungul anilor, Rudolf Brojs, naturopat austriac, a incercat să găsească un remediu alternative împotriva cancerului.

Astfel, a creat un regim special, care ar trebui urmat 42 de zile. În tot acest timp ar trebui să consumați doar ceaiuri și un suc special de legume, al cărui principal ingredient este sfecla. Potrivit healthylifetricks.com și preluat de doctorulzilei.ro, rețeta minune a vindecat până acum mai mult de 45.000 de persoane.

Pentru a prepara acest suc, aveți nevoie de legume organice:
 Sfeclă roșie 55%
 Morcov 20%
 Țelină 20%
 Cartofi 3%
 Ridiche 2%

Nu trebuie decât să puneți toate ingredientele într-un blender și să amestecați până obțineți un piure.
Nu trebuie să exagerați cu cantitatea de suc consumată, beți doar atât cât vă cere corpul.

Sfecla roșie abundă în antioxidanți, vitaminele C, B1, B2, B6, acid folic și acid pantotenic și minerale precum potasiul, fosforul, magneziul, calciul, sodiul, fierul și zincul, fiind considerată una din cele mai sănătoase vegetale.

Numeroase studii au confirmat că sfecla este extrem de benefică în tratamentul împotriva leucemiei și a cancerului, datorită conținutului ridicat de betaină. Betaina este un aminoacid cu proprietăți antiinflamatorii și antioxidante, care distruge tumorile maligne.

Sfecla este recomandată și femeilor însărcinate, datorită cantității mari de acid folic conținute. Îmbunătățește funcționarea ficatului și a vezicii urinare și previne constipația. Ameliorează durerile de cap, de dinți și înfrumusețează pielea.