5 reguli ca să slăbești sănătos prezentate de Beatrice Osanu

(Last Updated On: May 27, 2016)

Visați la un corp perfect și sănătos? Păstrați diete într-una dar în zadar? Vă propunem 5 reguli de bază, utile care vă vor ajuta ușor și eficient să vă modelați, să scăpați de kilogramele nedorite, și să aveți un corp la care ați visat întotdeauna, fără a ține cure de slăbire perioade îndelungate.

Beatrice Osanu a prezentat pentru csid.ro 5 reguli care au ajutat-o să slăbească.
1.Consum proteine din belşug. Norocul meu este că-mi plac ouăle, peştele, lactatele degresate şi shake-urile înlocuitoare de masă de la Herbalife: toate mă hrănesc optim, au puţine calorii şi contribuie la construirea masei musculare.

2.Beau multă apă. Cel mai simplu gest este să-mi cumpăr dimineaţa o sticlă de doi litri şi să adaug puţin suc de Aloe de la Herbalife. În plus,  am mereu la mine un pliculeţ de Hydrate de la Herbalife 24 pe care-l adaug în sticluţa de apă pe care o beau în timpul antrenamentelor.

3.Merg de 5 ori pe săptămână la sport. Antrenamentele Ancăi Bucur, Miss Fitness Universe, de la World Class, sunt pur şi simplu pastila mea de energie, fără de care simt că nu mai pot să funcţionez.

4.Iau suplimentele cu Omega 3, Schizandra, vitaminele B, seleniu şi zinc de la Herbalife. Pe lângă faptul că-mi susţin efortul fizic şi-mi dau o stare de bine, îmi şi protejează articulaţiile suprasolicitate în timpul antrenamentelor.

5.Nu uit să mă relaxez. Pentru că nu am voie să consum zahăr şi alcool, răsfăţul suprem e un masaj săptămânal sau un drenaj limfatic, proceduri care contribuie la starea mea de bine.