Această plantă te ajuta sa elimini din casa ta paianjenii si alte insecte. Vezi ce trebuie să faci:

(Last Updated On: June 2, 2017)

Dacă te-ai săturat de gazele din spray-uri pentru eliminarea insectelor și păianjenilor poți folosi alternative mai naturale și mai eficiente.

Stiati ca paianjenii nu suporta mirosul de menta? Da, raspunsul la toate problemele tale se afla in acest truc simplu si ieftin! (sursa: ziare.com)

ewccewce

Cumpara ulei esential de menta, combina-l cu apa intr-o sticla cu pulverizator si aplica solutia in fiecare colt al casei, in jurul ferestrelor si usilor, peste tot pe unde crezi ca este nevoie. Vei crea astfel un mediu ostil pentru insecte, care nu te vor mai deranja.

O altă metodă include oțetul. Umple o sticlă cu apă şi oţet şi pulverizează amestecul prin casă sau în jurul acesteia, pe unde crezi că ar umbla ei. Păianjenii nu sunt fanii oţetului.

Nici păianjenii, şi nici pisicile, nu adoră mirosul de citrice. Pune coajă de lămâie, portocală, etc, în drumul lor, şi îi vei ţine la distanţă. Poţi sterge mobila cu un produs cu citrice. La fel de bine funcţionează şi uleiurile de citrice. Musafirii nepoftiţi nu te vor mai vizita.