Acestea sunt cele mai bune alimente pentru a arde grăsimea

(Last Updated On: May 10, 2016)

O dietă ideală – este un indicator al unui stil de viață sănătos, o atitudine pozitivă față de propriul organism. Nutriționiști din toată lumea au încercat să dezvolte diferite diete pentru pierderea în greutate și continuând până în prezent să facă acela-și lucru, însă nu toate dietele dezvoltate sunt potrivite pentru toți, mulți dintre ei în general le recomandă oamenilor mai întâi de toate să se informeze.

Foarte multe persoane cred că pentru a pierde din greutate este suficientă doar excluderea alimentelor bogate în zahăr și grăsimi sau să mănânce foarte puțin.

Un nou studiu arată că una dintre trei persoane la dietă crede că o dietă săracă în zahăr (44%), sau una sărăcă în grăsimi (39%) sau cea săracă în carbohidraţi (32%) este mai eficientă în scăderea în greutate comparativ cu o dietă bogată în proteine (29%), scrie csid.ro

Experţii în sănătate atrag atenţia că doar 80 grame de fructe sau legume pe zi îţi pot îmbunătăţi starea generală de sănătate şi pot fi de ajutor în menţinerea unui greutăţi sănătoase.

O echipă de cercetători de la Universitatea Harvard şi cea din Anglia de Est (UEA) a arătat că şi o cantitate mică de flavonoizi este foarte benefică pentru slăbit. Profesorul Aedin Cassidy de la UEA Medical School recomandă o listă de 17 alimente care te ajută să pierzi în greutate.

Lista include afinele, ardeii graşi vinetele şi ceapa. Cele mai bune alimente care ard grăsimea sunt uşor de găsit şi pline de vitamine!