INCREDIBIL! O ferigă din România, leac pentru cancer! Specialiștii din Coreea de Nord au venit special să o ia

(Last Updated On: May 28, 2016)

Experţii din Coreea de Nord doresc să iniţieze afaceri cu o comună din Timiș. O delegație de la Ambasada Coreii de Nord în România a efectuat o vizită în localitatea timișeană Curtea.

Potrivit Nicoletei Grecu, promotor al comunei Curtea, nord-coreenii sunt interesați de feriga care crește pe pășunile din jurul comunei pentru a o folosi în producerea unui leac pentru cancer, informează radiotimisoara.ro.

wrtgrtrtrtrtrt

Nicoleta Grecu, promotorul comunei Curtea, a mai declarat că feriga oricum nu este folosită, fiind tăiată de către cei care au concesionat pășunea și apoi este arsă.

„Înainte de vizita ambasadorului a venit un domn care îi reprezintă la noi la primărie. Ne-a rugat să-i sprijinim cu informații pentru că are de gând să vină cu ambasadorul Coreei de Nord și câțiva delegați ai dânsului în comună ca să vadă producția de ferigă care este pe pajiștile permanente din comună.

Au avut o trecere prin zona noastră, n-au dat detalii când, cum, și au văzut pajiștea comunală este plină de ferigă. Ei ar vrea să o strângă și să o ducă pentru industria farmaceutică” a declarat Nicoleta Grecu pentru Radio Timișoara.

Pentru a verifica proprietățile plantei din Timiș, nord-coreenii au recoltat mai multe plante pentru a le trimite în Coreea de Nord la analize.