Roșiile care nu se strică! Le găsești în orice supermarket din România! „Trebuie sa mancam toate porcariile aduse de afara?”

(Last Updated On: May 15, 2016)

Cu toții așteptăm cu nerăbdare să sosească sezonul fructelor și legumelor pentru că știm câte vitamine conțin. Din păcate fructele și legumele de acum conțin cantități mari de pesticide și în loc să fie benefice pentru organismul nostru acestea devin dăunătoare, provocând alergii, iritații și chiar intoxicații.

Din acest motiv fiți atenți la legumele și fructele pe care le procurați, care sunt producătorii, în ce condiții sunt păstrate și de unde sunt achiziționate.

tnedetyyeyt

Un utilizator a postat pe un forum dedicat agricultorilor aceasta imagine, informează activenews.ro.  Astfel, a vrut sa arate tuturor ce legume consuma romanii, specificand faptul ca cele trei rosii se afla pe farfurie de aproape 2 luni si iata-le, intacte! Nu s-au stricat.

“Rosii made in Italia cumparate acum aproape doua luni si pastrate in bucatarie la temperatura camerei. Intamplarea a facut sa le uit afara pe masa si sa plec pentru 5 zile.

Apoi vazand ca nu s-au schimbat am zis sa vad cat rezista pana se strica …si de atunci se pare ca mai am de asteptat.

Inca sunt tari in interior (…).  In afara de pietele din oras, rar gasesti prin supermarket ceva facut in Romania.

Chiar nu se poate schimba nimic? Trebuie sa mancam toate porcariile aduse de afara? Cei care stiti circuitul, de ce nu se poate schimba situatia?”, scrie Teodora Margean.