S-a vindecat de cancer pulmonar cu ajutorul mierii. Vezi cum a reușit:

(Last Updated On: August 16, 2017)

Probabil cunoașteți cu toții că mierea este un produs natural, foarte bun pentru sănătatea noastră. Mierea de albine normalizează activitatea multor organe interne, îmbunătățește sângele, sistemul imunitar, protejează organismul de îmbătrânire și este o puternică sursă de energie.

Mierea normalizează funcțiile fiziologice ale organismului și este recomandată în tratarea multor boli. Dar știați că cu ajutorul mierii unii oameni s-au tratat de cancer? Ante Kresic din Zagreb ne povestește cum sa tratat de cancer pulmonar cu ajutorul acestui remediu natural, potrivit sanatosi.com și preluați de sanatate.bzi.ro.

trehterr

El a fost externat din spital in luna aprilie si in timpul verii boala a disparut. Dupa cateva luni, el a mers la un control de rutina la spitalul din Zagreb, iar medicii au fost socati cand au vazut ca el era inca in viata. Acestia l-au sfatuit sa continue utilizarea remediilor facute acasa si a terapiilor si dupa ce i-au verificat sangele, parea ca acest om nu a fost niciodata bolnav.

Din acest motiv Kresic a decis sa-si impartaseasca experienta cu alte persoane din intreaga lume, in scopul de a le ajuta si pe ele.
Mierea este unul dintre cele mai importante remedii naturale cunoscute si este considerat de secole a fi un aliment sfant.
Kresic si multi altii au confirmat ca mierea amestecata cu alte condimente naturale precum ghimbirul, acele de pin si alte plante pot invinge cancerul.

O alta femeie din Bosnia a reusit sa invinga cancerul cu ajutorul unui amestec preparat din miere si ghimbir. Ea si-a impartasit reteta in speranta ca aceasta ii va ajuta si pe alti oameni:

1. Se taie doua radacini mari de ghimbir si se amesteca cu 1/2 kg de miere ecologica. Ea a recomandat, de asemenea, ca mierea sa fie cumparata de la apicultori de incredere.

2. Se pune amestecul intr-un borcan de sticla si se administreaza cate 1 lingura de 3-4 ori pe zi (de preferat pe stomacul gol). Trebuie sa utilizati o lingura de lemn sau plastic.
De asemenea, este foarte important sa aveti atitudine pozitiva si sa nu renuntati, indiferent de ceea ce spun doctorii.