DIETA. Vezi cum Nicoleta Luciu a slabit 11 kilograme intr-o luna cu aceasta dieta

(Last Updated On: July 16, 2017)

E uimitor cât de rapid și ușor a reușit să scape de kilogramele nedorite Nicoleta Luciu. Aceasta a dat jos 11 kilograme în mai puțin de o lună.  “La Paste am avut 70 de kilograme, iar acum am 59”, a spus vedeta.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Nicoleta Luciu a declarat că îi place atât de mult această dietă încât continuă să o țină în fiecare an, câte două trei săptămâni.

“O saptamana cu iaurt, o saptamana cu supa, o saptamana cu compot, cel mai mult am stat cu compot: 9 zile, apoi am facut si un detox cu sucuri timp de zece zile. Ma hidratez, am observat ca reusesc sa-mi tai foamea cu multe lichide!

nicoleta-luciu

Am topit 11 kg in mai putin de o luna.

Nu am stari de rau, consum sucurile astea care sunt energizante, nu am nicio teama.

Am slabit foarte mult la iaurt si la compot si pe urma am continuat ca sa nu pun pe mine, am trecut pe sucuri ca sa imi vitaminizez corpul, sa-mi refac pielea”, a declarat, pentru Libertatea și preluat de sanatate.bzi.ro, Nicoleta Luciu.

“De la hidratarea astea intensa pe care am avut-o, s-a dus foarte mult celulita, ma gandesc ca hidratrarea trebuie continuata in perioada de pepene.

Sunt disperata, imi place de nu mai pot. In fiecare an, doua trei saptamani numai pepene si apa consum. imi pun doar un pic de lapte la cafea, pentru ca imi place.

Consumand numai lichide, cafeaua isi face foarte repede efectul si ma tine treaza pana la trei dimineata si asa o mai sting putin cu laptele”, a adaugat Luciu, potrivit sursei citate.