Adaugă acest aliment-minune în cafea și săbești garantat

(Last Updated On: June 2, 2016)

Este imposibil să nu te îndrăgostești în cafea, în paleta de arome atrăgătoare, în varietatea degusturi profunde și nuanțe subtile. Este cunoscut faptul că cafeaua reduce oboseala și crește atenția, de aceea multe persoane aleg să se bucure în fiecare dimineață de această băutură minunată.

Deci, dacă sunteți și voi unul dintre fanii cafelei, atunci neapărat trebuie să încercați să preparați această cremă pentru cafea care vă poate ajuta și la slăbit.

Ingrediente, potrivit doctorulzilei.ro.
3/4 ceașcă ulei de cocos
1 linguriță pudră de scorțișoară
1/2 ceașcă miere
1 lingură de cacao crudă (opțional)

Cantitățile pot fi ajustate în funcție de gusturi. Dacă nu vă place cafeaua dulce, puteți pune mai puțină miere sau puteți renunța la aceasta.

Metodă de preparare:
Tot ce trebuie să faceți este să amestecați ingredientele într-un bol până când obțineți o mixtură omogenă, pe care ulterior o veți depozita într-un borcan la rece.

Utilizare:
Preparați-vă cafeaua ca de obicei și cât este încă fierbinte, adăugați una, două linguri de „cremă”. Amestecați bine timp de cinci secunde, iar cafeaua dumneavoastră sănătoasă este gata!

Efectele:
Uleiul de cocos este atât de benefic grație conținutului ridicat de acizi grași de lanț mediu. Studiile au arătat că aceste grăsimi cresc capacitatea organismului de a arde calorii cu 5%, adică aproximativ 120 calorii.

Explicația este că acizii grași de lanț mediu sunt utilizați imediat ce sunt ingerați, rezultatul fiind un metabolism accelerat.