Ceaiul de menta, foarte bun impotriva acneei

(Last Updated On: June 7, 2016)

Pe lângă faptul că este o băutură aromată și foarte răcoritoare, ceaiul de mentă mai este și o băutură anti-inflamatoare foarte puternică. Dermatologul american Carl Thornfeldt recomandă persoanelor care au probleme cu pielea să consume câte două cești de ceai de mentă în fiecare dimineață.

Ceaiul de mentă reduce tensiunea și te ajută foarte ușor să te relaxezi si să uiți de probleme, informează medlive.hotnews.ro
Menta are numeroase beneficii, fiind tonifianta si favorizand digestia. Potrivit dermatologului american Carl Thornfeldt, care a desfasurat o cercetare pe persoane afectate serios de aceasta boala a pielii. “Menta verde permite tratarea multor probleme ale pielii. Este un anti-inflamator foarte puternic”, sustine el.

Pana sa ajunga la aceasta concluzie, le-a recomandat pacientilor sai sa bea cate doua cesti de ceai de menta in fiecare dimineata, timp de o luna.

Dermatologul a observat imediat rezultatul: acneea a scazut cu circa 25%. Dupa trei luni, procentul a fost de 51%. Prin urmare, Carl Thornfeldt recomanda ceaiul de menta ca o solutie la indemana si naturala pentru ingrijirea fetei.