Dieta cu banane cu ajutorul căreia slăbeşti 4 kg în 4 zile

(Last Updated On: June 30, 2016)

Despre beneficiile bananelor pentru sănătatea noastră cunoaștem cu toții. Bananele sunt o sursă bogată de vitamine, magneziu și calciu, din acest motiv mulți nutriționiști le recomandă în timpul dietelor.

Una dintre dietele cu banane,  care s-a dovedit a fi extrem de eficientă a fost inventată de către Hitoshi Watanabe și soția lui, Sumiko. Aceșia promit că veți da 4kg jos timp de 4 zile. Iată câteva reguli pe care trebuie să le respecți.

banane

Micul dejun

La prima masă a zilei trebuie să mănânci 1-2 banane. De asemenea, se recomandă să bei şi 3 pahare cu apă amestecată cu zeamă de lămâie (apa să fie la temperatura camerei).

Important!

Bananele trebuie consumate crude.

Gustare

La gustare poţi alege să consumi o prună, un măr sau o pară ori un bol cu orez fiert.

Prânz şi cină

La prânz şi cină poţi să mănânci ce vrei, însă nu trebuie să consumi nimic dulce. De asemenea, nu ai voie nici prăjeli, făinoase sau mezeluri. Atunci când te ridici de la masă nu trebuie să ai senzaţie de saturaţie.

La cea de-a doua gustare (care trebuie să fie pe la orele 15:00) poţi mânca un iaurt cu câteva felii de banană, sau un bol cu cereale integrale şi lapte ori câteva nuci ori o felie de pepene roşu.

Ce altceva mai trebuie să ştii

– Cina nu trebuie s-o iei mai târziu de ora 19:30.
– Ai voie să bei doar apă şi ceai neîndulcit. Cafeaua este stric interzisă.
– Somnul este esenţial. Aşa că încearcă să nu te culci mai târziu de miezul nopţii.