O fostă Miss România şi-a distrus tenul din cauza solarului: Aveam pielea unei femei de 65 de ani

(Last Updated On: June 4, 2016)

Visați la un ten asemenea celor văzute pe paginile laminate ale revistelor de modă? Planificați să urmați un curs la solar pentru deveni mai atrăgătoare? Trebuie mai întâi să vă informați despre efectele grave ce pot fi cauzate de solar.

Nicoleta Luciu a fost cândva Miss România, exagerând cu ședințele la solar, și-a distrus grav pielea, informează libertatea.ro și preluat de realitatea.net. Pe lângă faptul că expunerea prea îndelungată razelor solare, acestea vă pot crea un cancer la piele. Fiți atenți atunci când vă programați astfel de proceduri, căci dintr-un ten tânăr, puteți grav să-l deteriorați și să arate ca la 65 de ani.

LUCIU_BRONZATA-465x620

(foto:  Dumitru Angelescu /Facebook)

„În tinerețe am abuzat foarte mult de solar, adică cel puțin 10 ani am fost mulatră, nu știai ce culoare am la piele, pentru că dormeam în solar. Stăteam 30-40 de minute, întotdeauna le convingeam pe fete să mă lase să stau câte 40 de minute, dormeam, mă trezeam neagră. Ca să întrețin negreala aceea, stăteam de trei ori pe săptămână și mi-a îmbătrânit foarte tare pielea. La soare iarăși nu mai stau pentru că vreau să mă protejez, vreau să mă mențin încă tânără”, a declarat, pentru libertatea.ro, Nicoleta Luciu.

Vedeta susține că în timp și-a recăpătat culoarea naturală, după ce ani în șir a afișat un trup extrem de bronzat. A renunțat la solar abia după ce și-a făcut un test, al cărui rezultat a alarmat-o. “Mi-am făcut un test la 26 de ani, ceva cu laser, și la 26 de ani aveam pielea unei femei de 65 de ani și m-am speriat! Și din momentul acela s-a produs declicul”, a povestit Nicoleta Luciu.

De atunci, bruneta s-a preocupat de modul în care arată și este adepta tratamentelor naturiste și a altor terapii menite să hidrateze pielea și să îi confere un aspect tânăr și sănătos.