O rețetă miraculoasă cu care poți combate mai multe tipuri de cancer și vindecă inima

(Last Updated On: June 30, 2016)

Senzațional! A fost dezvăluită rețeta care îți păstrează corpul sănătos. Rețetă care are beneficii miraculoase asupra corpului tău, a fost realizată de către profesorul Hristo Mermerski, aceasta reface sistemul imunitar, îmbunătățește funcțiile creierului, curăță rinichii, ficatul, curăță vasele sanguine, reduce riscul unui atac de cord, vindecă inima și tratează cancerul.

Pentru prepararea rețetei miraculoase, ai nevoie de 400 de grame de grâu, de 15 lămâie, 12 căței de usturoi, 1 kg de miere și 400 de grame de nuci, scrie doctorulzilei.ro

Cum puteți prepara această rețetă miraculoasă?

Cele 400 de grame de grâu se pun într-un borcan peste care se adaugă apă fiartă. Amestecul se lasă așa peste noapte, după care se dă prin sită, se spală, apoi grâul se pune din nou în borcan. Acesta se mărunțește cu ajutorul râșniței, la fel și nucile, iar usturoiul se pisează bine.

Ingredientele se pun într-un vas de email, după care se adaugă și 5 lămâi mărunțite, cu tot cu coajă. De la restul lămâilor se folosește doar sucul, care se adaugă compoziției, apoi se amestecă bine cu o lingură de lemn, până când compoziția devine omogenă. la final se adaugă și mierea, după care compoziția se toarnă din nou în borcan și se deopozitează la frigider. După abia trei zile poate fi consumată compoziția obținută.

Cum se administrează

Ar trebui să iei 1-2 linguri din acest amestec cu 30 de minute înainte de micul dejun, de prânz, de cină și înainte de culcare. Remediul se ia până când nu mai rămâne nimic în borcan.

Pentru prevenție, se face o cură o dată pe an. Pentru tratarea cancerului, se ia din două în două ore.