Romania produce o apă minerală cu aur și argint. Vezi aici la ce este bună:

(Last Updated On: July 21, 2017)

Din Munţii Dognecei se îmbuteliază şi ia drumul lumii largi apa minerală Aur’a, una cu conţinut de argint şi de aur, cu un pH ridicat.

Trei oameni de afaceri timișoreni, cu investiții în energie, turism și servicii medicale, au inaugurat, în luna iunie, o nouă fabrică de apă minerală în localitatea Ocna de Fier, din județul Caraș-Severin. Apa Aur’a, cu un PH ridicat și conținut de aur și argint, a devenit realitate şi a plecat pe întreg globul.

apa1

Noua apă bănăţeană este poziționată pe segmentul de lux și este destinată în principal exportului, iar în România va fi distribuită preponderent în hoteluri și restaurante, scrie tion.ro

Ca parametri de calitate şi proprietăți, Aur’a depășește toate apele aflate pe piața românească, chiar şi pe cele ale unor mari grupuri internaţionale. În termeni de calitate a produsului se poate compara cu oricare apă din zona premium şi de lux din lume.

„Ne poziţionăm ca o apă de top, respectăm un standard, oferim un produs corect şi de o calitate extraordinară, plecăm pe un drum greu, dar avem încredere că facem ceea ce trebuie. Numele este o combinaţie : Aur – adică aurul pe care îl conţine apa, şi A de la argint, de asemenea un element prezent în această apă. Cele două îi dau practic valenţele care o fac atât de specială”, a declarat Horațiu Rada, unul dintre cei trei investitori.

apa

Spre deosebire de majoritatea producătorilor, apa Aur’a este pură – asta înseamnă că este îmbuteliată exact aşa cum iese din munte, direct din natură, filtrată natural de rocă, bolovănişuri, nisip şi argile. Este naturală – dintr-o zonă fără activităţi industriale, agricole sau turistice, la mii de hectare distanţă de posibile surse de poluare.

Apa are un pH de 8,25 (conform raportului de analize Wessling 1601562 / 26.04.2016) şi conţine coloizi de aur şi argint. Aurul are proprietăţi antiinflamatorii şi antialergice, este antibiotic natural cu importante calităţi antioxidante, stimulează forţa vitală, creşte capacitatea de concentrare, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină la nivelul creierului, stimulează funcţia de regenerare a organismului şi de purificare a toxinelor.

Aproximativ 80% din producţie se duce la export. Sticla de apă iese de pe poarta fabricii cu 5 euro, însă preţul acestuia poate urca mult având în vedere adaosul comercianţilor, care variază între 200-500 la sută, informează adevarul.ro. Nu cu mult timp în urmă, reprezentanţii Aur’a au participat la un important târg în China, de unde s-au întors cu câteva contracte semnate cu distrubuitorii asiatici. Este una din pieţele importante pe care Aur’a doreşte să o cucerească.

 

La fel ca aurul, și argintul este un metal cu virtuţi terapeutice cunoscute de milenii: este cel mai bun antiseptic natural, distruge eficient bacteriile, are proprietăţi antifungice, impiedică dezvoltarea tumorilor, stimulează funcţia leucocitară, creşte imunitatea, facilitează detoxifierea organismului.