Încearcă dieta cu scorţişoară şi miere. Poți slăbi 12 kg în 30 de zile

(Last Updated On: June 16, 2016)

În doar o lună de zile puteți să aruncați peste 10 kilograme din greutatea nedorită pe care ați acumulat-o în perioada de iarnă a anului. Pe lângă sfaturile clasice precum evitarea alimentelor grase, făinoase, mezeluri și dulciuri, în acest caz va trebui să testați o infuzie din ingrediente naturale și ușor accesibile.

O combinație corectă a scorțișoarei cu mierea de albină, o respectare a regimului corect, puțină mișcare, și silueta dumneavoastră va arăta total schimbată spun cei de la clicksanatate.ro.

scortisoara(1)

Ce trebuie să faci

În primul rând, trebuie să combini o linguriţă de miere cu o jumătate de linguriţă de scorţişoară pudră. Apoi, fierbe 250 de ml de apă. După ce aceasta a dat în fiert, împarte lichidul obţinut în două porţii. Pune-l la răcit. În cele din urmă, adaugă amestecul.

Când se consumă amestecul

Consumă prima porţie imediat ce te-ai trezit, ideal ar fi ca acest lucru să se întâmple cu 30-45 de minute înainte de micul-dejun.
A doua porţie trebuie consumată seara. Cu o oră înainte de somn.

Aşa cum am mai spus, aceast regim de slăbire poate fi ţinut până când ajungi să ai numărul de kilograme la care ai tot visat.
Trebuie să mai ştiţi că începutul acestui regim este puţin mai greu, primele rezultate le vei vedea abia după o săptămână de când vei începe dieta şi, atunci, vei avea cu două kilograme în minus. Însă, pe termen lung vei avea parte de rezultate mult mai spectaculoase.

Ce să nu mănânci în această dietă

Nu mânca în timpul acestei diete făinoase, prăjeli, dulciuri, mezeluri şi nu bea sucuri carbogazoase. Sunt indicate fructele, legumele, carnea de curcan, peştele. T

Toate acestea trebuie să fie crude (atunci când acest lucru este posibil poate. De exemplu fructele şi legumele se pot consuma aşa) preparate la cuptor, pe grătar sau fierte.

Ce poate grăbi procesul de slăbire

De asemenea, şi mişcarea este indicată. Măcar de 3 ori pe săptămână. Nu numai că procesul de slăbire va fi mai rapid, dar –astfel, îţi vei păstra sănătatea.