Vezi ce beneficii ai dacă bei oțet de mere combinat cu miere, pe stomacul gol

(Last Updated On: June 30, 2016)

Senzațional! Știați că oțetul de mere este un elixir natural de sănătate, tinerețe și frumusețe? Oțetul de mere are proprietăți uimitoare calmante, tonifiante și antioxidante pentru organism, datorită unui complex bogat de vitamine, printre care vitamina A, B, C, K, D.

În combinație cu mierea de albine acesta tratează și previne apariția obezității și a diabetului. Iată câteva beneficii pe care le are oțetul de mere combinat cu mierea de albine.

Rețeta anti-obezitate
Consumul regulat de oţet de mere arde grăsimile, reduce pofta de mâncare, reface rezerva de minerale şi scade nivelul colesterolului. Iar când este combinat cu usturoi, binecunoscut pentru efectele sale benefice, şi miere de albine, se realizează un tratament natural de slăbire pentru persoanele supraponderale, scrie doctorulzilei.ro
Aveţi nevoie doar de un borcan cu 400 g miere, un căţel mare de usturoi, 400 ml de oţet de mere şi un borcan gol de 800 g. Curăţaţi şi pisaţi usturoiul, apoi puneţi-l în borcanul gol şi adăugaţi miere şi oţet de mere până când se umple borcanul. Amestecaţi cu o lingură până se dizolvă toată mierea şi lăsaţi la macerat timp de zece zile, agitând cel puţin o dată la fiecare două zile. După ce s-a macerat, filtraţi lichidul şi păstraţi-l într-o sticlă, la răcoare.
În fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, luaţi o linguriţă cu acest amestec. Veţi observa, după cinci zile, că tratamentul începe să dea roade şi că apetitul dumneavoastră se diminuează treptat. Pe lângă această reţetă, recomandat ar fi să reduceţi şi consumul de dulciuri şi de produse prăjite.

Iată ce beneficii uriaşe mai are acest amestec:

– Sănătate articulară mai bună şi eliminarea durerilor din încheieturi;
– Eliminarea acidităţii stomacale şi ameliorarea arsurilor;
– Îmbunătăţirea sănătăţii digestive, inclusiv a problemelor de constipaţie;
– Slăbire;
– Reducerea colesterolului şi tensiunii;
– Ameliorarea durerilor în gât;
– Îţi da mai multe energie;
– Aspect mai tânăr al pielii;
– Vindecă respiraţia neplăcută;
– Reduce inflamatia din corp.

Cum să-ţi faci o băutură cu miere şi oţet de mere:

1 linguriţă de miere
1 linguriţă de oţet de mere
1 cană de apă caldă

Bea acest amestec pe stomacul gol, dimineaţă. Consumă cu 20-30 de minute înainte de mese, zilnic.