Vezi cum previne cancerul clarvazatoarea Carmen Harra. Remediu invatat de la Dalai Lama

(Last Updated On: June 15, 2016)

Această boală sperie orice om de pe fața pământului, este mai groaznică decât virusul HIV Sida. Cei mai renumiți cercetători din toată lumea își dedică viața pentru a găsi leacul împotriva cancerului.

Medicii vin anual cu diverse vaccinuri pentru prevenirea și tratarea cancerului, însă acestea sunt încă la etapa de testare iar pe pământ mor mii de oameni. Aflați o rețetă moștenită de la Dalai Lama, nu este costisitoare, dar potrivit clarvăzătoarei din România, este cel mai bun tratament naturist contra bolii secolului.

Ingrediente
2 lamai intregi
4 linguri miere
1 lingurita bicarbonat de sodiu
4 catei usturoi

Mod de preparare
Stoarce sucul lamailor intr-un pahar, adauga mierea si omogenizeaza. Adauga bicarbonatul si usturoiul tocat si amestecati bine. Lasati o saptamana la macerat, apoi luati in fiecare dimineata, scrie sanatate.bzi.ro

“E cel mai bun tratament de cancer naturist, care are de sapte ori puterea citostaticelor. Luati miere de albine adevarata, de la tarani, nu din comert. Eu asa traiesc. Medicii sunt antrenati sa ne spuna ca suntem bolnavi, asa ca luati aminte”, a marturisit Carmen Harra.