Vezi cum a scăpat Adelina Pestriţu de dependenţa de dulciuri

(Last Updated On: June 20, 2016)

De fiecare dată când mergeți pe lângă vitrina cu torturi, prăjituri sau alte tipuri de dulciuri, nu aveți puterea de a vă abține să procurați ceva din aceste produse, iar până seara să le mâncați pe toate? Slăbiciunea la dulciuri este foarte răspândită în toată lumea, și de mici copii ni sa interzis să consumăm porții mari de zahăr.

Aflați o rețetă sănătoasă de la Anca Alungulesei pentru pregătirea batonașelor proteice fără a adăuga zahăr. Chiar și cea mai mare iubitoare de dulciuri Adelina Pestrițu a promis că va încerca această rețetă ingenioasă, potrivit csid.ro.

wqqwddqwddwqqdw

Adelina Pestriţu a recunoscut că a avut întotdeauna o slăbiciune pentru dulciuri, pe care le-ar putea mânca de dimineaţa până seara! Însă după ce a descoperit alimentaţia raw vegană prin intermediul expertului în nutriţie sănătoasă Anca Alungulesei, Adelina a reuşit să înlocuiască dulciurile cu abundenţă de zahar, inamici clari ai siluetei, cu cele sănătoase.

Adelina Pestritu a învăţat de la Anca Alungulesei să gătească fara foc şi din ingrediente nutritive şi prietenoase cu silueta batoane proteice, foarte potrivite pentru a fi consumate înainte de a merge la sală sau oricand este nevoie de un surplus de energie.

Din migdale, seminţe de floarea soarelui, semiţte de canepa, in şi chia (care ajută la slabit), Adelina Petriţu a descoperit cât de distractiv poate fi să prepari un hrănitor desert raw vegan. Batoanele proteice foarte energizante preparate dintr-un mix de seminţe, susan, cacao crudă, miere, fulgi de cacao, ulei de cocos, lapte de migdale şi arome naturale de vanilie şi scorţişoară s-au dovedit un desert irezistibil.