Vrei să slăbești? Bea două-trei cești din acest ceai pe zi și dai jos 5 kilograme

(Last Updated On: June 15, 2016)

A venit vara iar grăsimile de pe corp vă adaugă kilogramele în plus pe care le-ați acumulat în perioada rece a anului? Încercați diete însă nu reușiți să vă țineți de regim? Pătrunjelul este consumat practic în toată săptămâna de fiecare dintre noi.

Pe lângă beneficiile pentru organism, consumul doar a două cești pe zi a infuzie din planta pe care o puteți găsi în orice super-market, va aduce rezultate semnificative în lupta cu kilogramele, potrivit doctorulzilei.ro.

Pătrunjelul este cel mai popular în întreaga lume, mai ales atunci când vine vorba de slăbit, dar este folosit și la multe rețete. Dar consumat astfel, nu ne bucurăm de beneficiile pe care le oferă. Cel mai eficient în acest caz este ceaiul.

În plus, pătrunjelul este foarte benefic în tratarea infecțiilor tractului urinar, pietrelor la rinichi și are efect diuretic. De aceea, este folosit în medicină.

Iată cum prepari ceaiul de pătrunjel:
Ingrediente:
– 5 linguri de pătrunjel tocat
– un litru de apă fierbinte

Mod de preparare
Tot ce trebuie să faci este să adaugi în apa pe care o pui la fiert, 5 linguri de pătrunjel tocat, când este fierbinte. Acoperi vasul cu o farfurie și-l lași să facă infuzie 15-20 de minute, după care strecori pătrunjelul și ceaiul poate fi băut.

Trebuie să se bea 2-3 cești din acest ceai în fiecare zi, dar nu mai mult de un litru pe zi.