Ce se întâmplă cu vinetele coapte păstrate la congelator? Adevarul pe care puțini îl știu

(Last Updated On: September 9, 2017)

Atenție! Vinetele pot fi o plăcere și un deliciu pentru multe persoane, însă păstrate la congelator, acestea își pot pierde total proprietățile benefice pentru organism. Chiar dacă acestea se pot păstra bine pentru iarnă la congelator, puțini știu că vinetele ar trebui consumate cel mult în 5 luni.

Vinetele sunt perfecte pentru cei care țin cure de slăbire pentru că conțin foarte puține calorii, conțin multe vitamine și proteine.

De asemenea, este important sa stiti ca vinetele coapte si congelate nu trebuie preparate cu mult ulei sau combinate in mancaruri prajite pentru ca au o capacitate foarte mare a absorbi uleiul si sunt foarte greu de digerat, informează sanatate.bzi.ro.

Bune in curele de slabire

Vinetele coapte congelate sunt de mare ajutor pe timpul iernii celor care tin dieta. De exemplu, 100 de grame de vinete coapte congelate au aproximativ 25 de calorii. Mai mult, sunt excelente in curele de slabire si pentru ca au un continut important de minerale, vitamine, fibre si proteine.

De asemenea, este important sa stiti ca vinetele coapte si congelate nu trebuie preparate cu mult ulei sau combinate in mancaruri prajite pentru ca au o capacitate foarte mare a absorbi uleiul si sunt foarte greu de digerat.