Ai Arterele înfundate? Vezi cum se prepară Remediul chinezesc vechi pentru curățarea lor

(Last Updated On: July 22, 2016)

Trăim în timpurile când o parte bună din populația globului suferă de obezitate, alimentația fiind pe primul loc printre factorii nocivi în dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Cunoaștem că remediile chinezești sunt foarte renumite și eficiente, însă nu toți cunosc vechile rețete speciale, pe care fiecare le poate prepara în condiții casnice.

Remediul prezentat în acest articol este extrem de important în lupta cu depunerea grăsimilor pe pereții vaselor, accidentele vasculare cerebrale, dar pe lângă acestea, ajută la prevenirea infarctului și chiar poate îmbunătăți vederea la persoanele ce suferă de astfel de probleme.

Reteta:
Se curata 350 g de usturoi, se zdrobeste ca pentru mujdei, se pune intr-o sticla si se toarna deasupra 300 ml alcool de 96%. Se lasa la macerat timp de 10 zile, dupa care se strecoara printr-o carpa curata. Se mai lasa doua zile, dupa care se administreaza zilnic, sub forma de picaturi, cate 50 ml amestecate in lapte fiert, conform sanatate.bzi.ro

Picaturile se iau inainte de a manca, de 3 ori pe zi, dupa urmatoarea schema:
Ziua Mic-dejun Pranz Cina
1. 1 picatura 2 picaturi 3 picaturi
2. 4 picaturi 5 picaturi 6 picaturi
3. 7 picaturi 8 picaturi 9 picaturi
4. 10 picaturi 11 picaturi 12 picaturi
5. 13 picaturi 14 picaturi 15 picaturi
6. 15 picaturi 14 picaturi 13 picaturi
7. 12 picaturi 11 picaturi 10 picaturi
8. 9 picaturi 8 picaturi 7 picaturi
9. 6 picaturi 5 picaturi 4 picaturi
10. 3 picaturi 2 picaturi 1 picatura

Incepand din ziua a 11-a, se iau cate 24 de picaturi zilnic, in portii de cate 8 picaturi, inainte de fiecare masa, pana ce solutia pregatita se termina. Daca este urmat intocmai, tratamentul are efecte garntate si isi pastreaza efectul in organism timp de 5 ani, dupa care poate fi reluat.

Combinatia puternica din trei ingrediente care curata arterele infundate, vasele de sange si ucide infectiile