Avea cancer și s băut în fiecare dimineață suc de morcovi. E uimitor ce i s-a întâmplat după câteva luni

(Last Updated On: July 18, 2016)

Atunci când medicii pun diagnoza, și prognozează o evoluție negativă a bolii, oamenii apelează cu disperare la numeroase metode, preparate pentru a învinge chinurile. Unora le reușește, alții pot să ajungă chiar să-și pună capăt zilelor înainte de timp.

Ce a făcut Ann Cameron după ce a fost diagnosticată cu cancer în stadiul trei, cu siguranță că va motiva mii de persoane care luptă cu această boală incurabilă. Majoritatea din noi, am băut acest suc în copilărie pentru normalizarea hemoglobinei. Care este această băutură minune, care are un efect miraculos?

Ann Cameron a fost diagnosticata cu cancer in stadiul trei si a trebuit sa suporte o interventie chirurgicala. Din pacate pentru ea, dupa 6 luni de la operatie medicii au anuntat-o pe Ann ca boala ei este in etapa a patra si s-a extins la plamani, potrivit doctorulzilei.ro

In acel moment Ann a decis sa caute salvarea in medicina alternativa. Atunci a gasit pe internet povestea lui Ralph Cole, un barbat care a reusit sa se vindece de cancer de piele cu ajutorul sucului de morcovi.
Ann a decis sa tina aceasta cura, oricum nu mai avea nimic de pierdut.

A consumat in fiecare zi sucul de la 2.5 kg de morcovi, iar dupa doua luni cancerul s-a oprit din extindere. Chiar si tumorile si ganglionii limfatici au inceput sa se retraga.

Dupa 8 luni, in mod uimitor, Ann a mers la doctor iar in corpul ei nu au mai fost gasite semne de cancer.
Morcovii sunt bogati in alcool gras si caroten, care au capacitatea de a preveni formarea de tumori.

Ann a impartasit experienta sa pe un blog, in scopul de a ajuta alte persoane care sufera de cancer.