Invata cum sa-ti prepari un somnifer natural care este mai bun decat un medicament

(Last Updated On: July 20, 2016)

Somnul este un proces foarte important care face parte din viața fiecărui om. De aceea știm cât de important este ca acesta să fie unul liniștit și împlinit. Atunci când somnul nu este deplin scade din productivitatea noastră, din energia și chiar din buna noastră dispoziție, din acest motiv fiecare din noi atunci când avem perioade de insomnie ne străduim să le înlăturăm, apelând chiar și la diferite preparate medicamentoase.

Iată cum îți poți prepara în condiții de casă un somnifer natural foarte eficient.

Ingrediente:
– 2 parti radacina valeriana, pudra
– 2 parti gura lupului, pudra
– 1 parte lamaita, pudra
– 1 parte paie de ovaz, pudra
– 1 parte floarea pasiunii, pudra
– o jumatate parte radacina rhodiola, pudra
– un sfert parte floare hamei, pudra
– capsule vegetale “00” goale – le puteti gasi in magazine naturiste sau le puteti comanda de pe internet, informează sanatate.bzi.ro

Mod de preparare
Partile se masoara ca volum din total, nu cu greutatea exacta. Se amesteca intr-un bol de sticla, pana cand se combina bine. Se introduce pudra in capsule pana se umplu, si se stocheaza intr-un borcan de sticla. Se tin intr-un loc uscat, intunecat, racoros. Pot fi folosite maxim 12 luni, in cazul in care sunt pastrat cum trebuie.

Mod de administrare
Dozare: 2-4 capsule, luate cu 30 de minute inainte de culcare.

Aceste capsule naturale sunt benefice si in tratamentul durerilor. In cazul durerilor acute luati 1-2 capsule la fiecare 2 ore, dar nu mai mult de 8 pe zi, iar in cazul durerilor cronice se iau 2-3 capsule de 2-3 ori pe zi, dar nu mai mult de 6 pe zi.