Vezi cinci greșeli pe care le faci atunci când cumperi un costum de baie

(Last Updated On: July 3, 2016)

Goana după costumul de baie perfect poate deveni un calvar. Ba este prea strâmt, ba prea larg, prea nu te pune în valoare, ba se decolorează, ba te irită etc.

Cum să scapi de aceste probleme?

Îți cumperi aceeiași mărime și pentru sutien și pentru chilot

Costumele de baie nu se returnează, așa că data viitoare când vrei să îți cumperi un costum de baie ai grijă să probezi atât sutientul cât și chilotul. Chiar dacă fac parte din același set!

plaja

Nu faci testul săriturii când probezi

Chiar dacă vrei să îți cumperi un costum întreg sau un costum din două părți trebuie să faci testul săriturii. Îmbracă costumul de baie și apoi fă câteva sărituri pentru a vedea dacă totul rămâne la locul lui, cupele nu se mișcă și chilotul nu este larg, scrie gazetaromaneasca.com

Nu faci testul mersului

După ce probezi costumul de baie trebuie să faci câțiva pași. Astfel vei verifica dacă chilotul este prea strâmt sau prea larg.

Îți cumperi un costum alb fără să verifici transparența

Costumele de baie deschise la culoare pot fi extrem de transparente. Ia cu tine o prietenă când încerci un astfel de costum. Mai bine să fii sigură decât să te trezești pe plajă cu priviri curioase.

Alegi în funcție de ceea ce vrei să ascunzi

În loc să alegi un costum de baie care să-ți pună în valoare bustul, te gândești doar cum să-ți ascunzi burtica. Nu e cea mai înțeleaptă alegere.