Vezi cum faci cea mai puternică rețetă pentru creșterea și regenerarea părului:

(Last Updated On: July 19, 2016)

Fiecare din noi dorește să aibă un păr frumos, bogat și cel mai important sănătos. Căderea părului este o problemă importantă cu care se confruntă foarte mulți dintre noi, pentru a ne lupta cu această problemă neplăcută apelăm de multe ori la diferite tratamente medicamentoase care nu întotdeauna au un efect pozitiv.

Iată una dintre cele mai puternice rețete naturaliste pentru creșterea și regenerarea părului tău, care poate fi preparată în condiții de casă.

Ingrediente:

-gălbenușul de la un ou

-o banană

-jumătate de ceașcă de bere neagră

-o lingură de miere

Ce ai de făcut

Amestecă toate ingredientele până obții o compoziție omogenă. Aplică masca pe păr și înfășoară-te cu un prosop. După o oră sau două spală-te pe păr, la fel cum faci de obicei, cu șampon și alte produse de îngrijire (balsam, ulei) pe care le folosești. Fă această procedură o dată pe săptămână.

Ingredientele conținute de această mască eficientă sunt extrem de benefice pentru păr, în special această combinație,relatează doctorulzilei.ro . Spre deosebire de toate celelalte măști, oul, în combinație cu banana, mierea și berea ajută la hidratare și creștere.

Oul are proteine și grăsimi de o calitate superioară față de cele găsite în alte alimente. Proteinele și grăsimile sunt atât de necesare firului de păr, îi conferă strălucire și îl fortifiază.

Bananele sunt excelente pentru a repara zonele distruse ale părului. Mierea și berea sunt extrem de benefice în creșterea părului. Și asta pentru că berea conține malț și drojdie, dar și un complex de vitamina B într-o cantitate impresionantă, micronutrienți care ajută la întărirea firului de păr și stimulează creșterea, cum ar fi fier, potasiu, magneziu, fosfor, cupru.

Mierea, pe de altă parte, ajută, alături de bere, la creșterea părului și are nutrienți cum ar fi vitaminele E, K, C, B1, B2 și B6.