Vezi cum scapi de celulită. 5 sfaturi de la Raluca Zenga

(Last Updated On: July 14, 2016)

Orice domnișoară sau doamnă care în trecut a fost cumva mai plinuță și a aruncat câteva kilograme jos, cunoaște care sunt consecințele estetice în cazul în care aceste lucruri s-au produs într-un termen prea mic. Raluca Zenga vă vine în ajutor cu 5 sfaturi utile pentru sexul frumos care își dorește să apară pe plajă cu o piele catifelată.

Ce fel de alimente trebuie să consumați,care sunt metodele eficiente ce pot fi utilizate acasă, și nu în ultimul rând, atunci când aveți o seară romantică cu iubitul, nu ezitați să-l implicați în practicarea unui masaj, rezultatele căruia cu siguranță că-i vor face viața mai frumoasă și lui.

zenga

1. Exerciţii pentru dezvoltarea armonioasă a musculaturii coapselor (zona cea mai afectată), care să topească stratul de grăsimi vinovat de aspectul “gelatinos” cu gropiţe al pielii, un fel de suprafaţă lunară cu cratere!

2. Dry-brushing: înainte de duş, folosiţi o perie din fire naturale ferme, dar suficient de moi pentru a nu ne irita pielea, cu mişcări de jos în sus (spre inimă). Această “periere pe uscat” ne stimulează micro-circulaţia şi eliberarea toxinelor din sistemul limfatic, spune Raluca Zenga pentru csid.ro

3. Scrub-ul cu cafea şi gelurile anti-celulitice pe bază de cafeină pentru îmbunătăţirea fermităţii pielii şi un aspect instantaneu mai uniform. O altă metodă de succes o reprezintă împachetările cu alge marine.

4. Un masaj viguros, drenant, executat de mâini profesioniste. Nu cred că este o iluzie: eu după un astfel de tratament îmi simt coapsele şi picioarele mai usoare, cu retenţia de apă redusă ceea ce le face să pară mai subţiri, şi pielea reactivată, fără aspectul de coajă de portocală!

5. Nu în ultimul rând, celulita se combate şi prin dietă! Aveţi grijă la zahărul în exces şi la grăsimile nesănătoase din prăjeli cu uleiuri aşa-zis “fără colesterol” şi din lactatele ultra-pasteurizate şi omogenizate, înlocuindu-le cu grăsimi sănătoase esenţiale din uleiul extravirgin de măsline, de cocos, cu avocado sau nuci, şi asiguraţi-vă de o bună doză de Omega 3 în alimentaţie!