ATENȚIE! Evită să mănânci carnea din aceste zone ale puiului. Te poți îmbolnăvi grav

(Last Updated On: August 19, 2016)

Se știe că revoluția alimentară a progresat mult pentru satisfacerea necesităților cantitative a producției atât de tip vegetal cât și de cel animal.

Însă în urma mutațiilor acestea provoacă diverse boli.

Care parte a puiului trebuie să evitați să o mâncați? Care sunt riscurile consumului produselor injectate cu hormoni? Cercetătorii din domeniu vin cu declarații șocante.

O americancă a ajuns la spital cu un chist ovarian pe care a trebuit să-l extirpeze. A crezut ca a scapat de problema dupa operatie dar se insela amarnic, informează doctorulzilei.ro.

A avut o recidiva cateva luni mai tarziu. Speriata, a alergat la ginecolog pentru o consultatie.

In timpul consultatiei doctorul i-a pus o intrebare care a uimit-o: A intrebat-o daca este o consumatoare de aripi de pui. Ea a raspuns ca da mirandu-se ca medicul ii stie obiceiurile alimentare. Adevarul este ca in aceasta lume moderna, puii sunt injectati cu hormoni steroizi care le accelereaza cresterea astfel incat nevoile societatii sa fie indeplinite.

Puii injectati cu steroizi sunt sunt injectati in regiunea gatului sau a aripilor. Astfel ca in aceste locuri se afla cea mai mare concentratie de steroizi (care oricum se va absorbi si in restul organismului). Acesti steroizi au efecte ingrozitoare asupra organismului uman deoarece acelereaza cresterea (inclusiv cresterea tumorilor). Ei sunt mult mai periculosi in prezenta hormonilor feminini deoarece duc la formarea de tumori chistice ovariene sau fibroame uterine…si nu numai.

Un alt caz este al unui băiețele de 9 căruia au început să-i crească sânii. Speriaţi, părinţii l-au dus la un medic endocrinolog din oraşul lor. „Ne-a întrebat ce mănâncă şi i-am spus că de bază la el e pieptul de pui. Doctorul crede că de la acest aliment poate fi reacţia anormală şi ne-a recomandat să nu îi mai dăm piept, ci pulpe sau aripi, care ar fi mai puţin periculoase”, povesteşte mama lui.

La câteva luni după ce a renunţat la pieptul de pui, băiatul nu mai are problema care i-a speriat pe părinţi.