3 Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie

(Last Updated On: August 25, 2016)

Este bine cunoscut faptul că ghimbirul are o mulțime de proprietăți benefice pentru sănătatea noastră. Energizant, remediu împotriva răcelii, antiinflamator, un puternic stimulent digestiv, ghimbirul este pur și simplu o minune pentru organism.

De asemenea s-a descoperit faptul că acesta ajută și la scăderea în greutate, iar în combinație cu lămâia face adevărate miracole. Iată 3 rețete senzaționale de slăbit cu ghimbir și lămâie.

14031147_294802024220675_427238792_n

Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie – sub formă de ceai
Pune pe foc o cană de apă, iar când începe să dea în fiert, adaugă o felie subţire de ghimbir, care poate fi dată prin răzătoare, informează clickpentrufemei.ro. Închide focul şi lasă amestecul la infuzat 5-10 minute. Apoi, adaugă sucul de la o lămâie. Ceaiul se bea dimineaţa, pe stomacul gol.

Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie – sub formă de limonadă
Prepară limonada aşa cum obişnuieşti, însă pentru îndulcit este indicat să foloseşti miere în loc de zahpr. Apoi, la o cană de limonadă adaugă o linguriţă de ghimbir dat prin răzătoare. Limonada pe bază de ghimbir şi lămâie se consumă dimineaţa, de preferat pe stomacul gol.

Reţete de slăbit cu ghimbir şi lămâie – sub formă de dressing pentru salate
O altă modalitate simplă de a beneficia de toate efectele pozitive ale ghimbirului şi lămâii este să le consumi sub formă de dressing. Curăţă o bucată mică de rădăcină de ghimbir, dă-l prin răzătoarea mică, apoi amestecă-l cu sucul de la o lămâie. Adaugă acest dressing salatelor pe care le consumi în mod constant.