Acestă plantă este de 100 de ori mai puternică decât chimioterapia. Distruge cancerul în 48 de ore

(Last Updated On: August 4, 2016)

Important de știut! Conținutul acestei plante este extrem de valoros și important în lupta cu boala de care au frica majoritatea oamenilor de pe planetă. Pe lângă utilizarea acesteia în tratarea bolilor digestive, de ficat, aceasta ajută și la reumatisme, este recomandat contra sângelui îngroșat, această buruiană care de la prima vedere pare a fi una inutilă, este un leac miraculos în tratarea cancerului.

Conform studiului inițiat de Departamentului de Chimie și Biochimie al Universității din Ontario, extractul de păpădie începe lupta contra celulelor canceroasă în primele două zile de consum.

Potrivit doctorulzilei.ro, persoanele bolnăvicioase ar trebui să facă o cură de 14 zile cu tulpini proaspete de păpădie. Aceste tulpini ajută la creşterea poftei de mâncare, îmbunătăţesc sucul gastric şi curăţă stomacul de tot felul de substanţe care se elimină greu. Tijele proaspete pot dizolva fără dureri calculii biliari, stimulând activitatea hepatică şi biliară.

Pe lângă săruri minerale, păpădia conţine substanţe curative şi de sinteză foarte importante pentru înlăturarea tulburărilor de metabolism. Datorită efectului său depurativ, ajută în artrită şi reumatism; inflamaţiile ganglionilor se retrag, dacă se ţine până la sfârşit cura de 3-4 săptămâni, cu tulpini proaspete.

Rădăcinile mâncate crude, la fel ca şi cele uscate din care se prepară ceai, au efect depurativ, de stimulare a digestiei, sudorific şi diuretic, precum şi stimulant. Ele fac sângele foarte fluid, fiind considerate un mijloc excelent contra sângeului îngroşat. Pentru prepararea ceaiului, se pun peste noapte 1-2 linguriţe (cu vârf) de rădăcini într-un litru de apă rece, se încălzeşte a doua zi până începe să fiarbă şi se filtrează. Această cantitate se bea, înghiţitură cu înghiţitură, cu o oră înainte şi o oră după micul dejun.

Datorită conținutului de vitamine A si C, păpădia mai este menționată și ca un posibil agent antioxidant și anticancerigen.

Departamentul de Chimie și Biochimie al Universității Ontario a demonstrat că extractul din rădăcină de păpădie poate induce eficient apoptoza (moartea programată) în celulele melanomului.

În studiul inițial reacția chimică creată de extractul de păpădie a forțat celulele canceroase să înceapă să se dezintegreze în primele 48 de ore de la tratament și nu au fost afectate celule sănătoase. Cercetătorii au observat că tratamentul continuu cu extract din rădăcină de păpădie în doze mici a fost eficient pentru a elimina cele mai multe celule canceroase.