Autosugestii pentru lecuirea de boli. Vezi cum trebuie să procedezi:

(Last Updated On: August 25, 2016)

Creierul uman este un organism perfect dar nu știm să-l folosim. Lipsa de educație, neîncrederea, „afectează” acest instrument. Pavel Corutz, autorul „Secretele Vârstelor de Aur” ne învață cum să folosim autosugestiile pentru vindecare.

Pe grupul său de Facebook  ‎Pavel Corutz  a scris: AUTOSUGESTII PENTRU LECUIREA DE BOLI
Marele regulator al funcțiilor vitale,subconștientul,cunoaște organismul nostru în cele mai mici detalii.In mod normal,el reglează toate funcțiile vitale încât să asigure sănătatea deplină a organismului și adaptarea lui la mediul natural și social în care trăim.Dacă aceasta este situația,cum se explică îmbolnăvirile?

De ce nu intervine subconștientul să combată toate bolile cu care suntem agresați? Răspunsul nu e simplu, ci variază de la o persoană la alta și funcție de condițiile de trai din societate.

1]Subconștientul trebuie instruit să ne apere de bolile care ne agresează.Dacă nu e instruit,se opune sau nu bolii,funcție de autosugestiile pătrunse în el.

2]Persoanele mai sugestionabile receptează mai ușor sugestii negative,afectând subconștientul și întregul organism.

3]Cauzele bolilor din timpul nostru sunt foarte multe, solicitând intens subconștientul și organismul. Stiți și dumneavoastră cauzele bolilor moderne: viruși și microbi rezistenți la medicamente, stres, poluare gazoasă și sonoră, consum de droguri sau alte substanțe care afectează psihicul, agenți chimici otrăvitori din aer și apă etc. Subconștientul nu este pregătit să replice cu vindecări la toate agresiunile,fapt pentru care trebuie să-l instruim noi.

Autosugestia nu înlocuiește tratamentul medicamentos, ci îl ajută să producă efecte mai rapide. Din această cauză, e bine să discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilitatea folosirii autosugestiei. Când e vorba de afecțiuni mai ușoare, puteți acționa cu formulele potrivite, conform ritualului învățat ieri. Dacă beneficiați și de sprijinul unui psihoterapeut, e și mai bine.

Cum vom folosi autosugestiile lecuitoare de boli?
1]Recomand insistent practicarea autosugestionării preventive.

Eu,numele și prenumele,sunt sănătos din toate punctele de vedere și voi trăi o sută de ani. Sau altă formă: De la o zi la alta, eu, numele și prenumele, devin tot mai sănătos din toate punctele de vedere și voi trăi o sută de ani.

2]Autosugestii pentru ameliorarea și vindecarea unor afecțiuni fizice.
De la o zi la alta,rana mea se vindecă din ce mai rapid.S-a și vindecat deja.
Eu,numele și prenumele,sunt perfect sănătos. Inima mea e sănătoasă și funcționează normal.
Eu,numele și prenumele,sunt perfect sănătos.Plămânii mei sunt sănătoși și funcționează normal.

Eu,numele și prenumele, sunt perfect sănătos. Stomacul meu e sănătos și funcționează normal. Gastrita[ulcerul] s-a vindecat.

Eu,numele și prenumele,sunt perfect sănătos. Rinichii mei sunt sănătoși și funcționează normal.Pietrele s-au dezintegrat și s-au eliminat pe cale naturală.

Eu,numele și prenumele,sunt perfect sănătos.De la o zi la alta,tumoarea se dezintegrează și scade,până la dispariție.

3]Autosugestii pentru amelioarea și lecuirea unor afecțiuni psihice minore. Afecțiunile psihice majore se tratează numai de medici specializați,cu sau fără ajutorul autosugestiilor și sugestiilor.

Eu,numele și prenumele,sunt perfect sănătos psihic.De la o zi la alta,depresia s-a diminuat,fiind înlocuită cu o stare de optimism.

Eu,numele și prenumele,sunt perfect sănătos psihic.De la o zi la alta,am devenit mai calm și mai bine dispus,deoarece nervozitatea a scăzut mereu,până la totală dispariție.

Eu,numele și prenumele,sunt perfect sănătos psihic.De la o zi la alta,sunt mai curajos și mai sigur,deoarece anxietatea mi-a dispărut.

De la o zi la alta,cauzele tristeții mi-au dispărut .Am devenit mai veselă și mai optimistă,căci viitorul meu e pozitiv.

Ați înțeles cum se atacă bolile tratabile cu autosugestii? Ele se atacă cu formule de autosugestie care exprimă dezintegrarea și dispariția lor, în mod treptat,d e la o zi la alta. Subconștientul preia dorința din formulă și acționează să o transforme în adevăr, prin distrugerea cauzelor bolii respective.

Nu uitați că autosugestia începe cu o singură formulă și continuă până ce obținem rezultatul dorit!Abia după aceea,putem folosi o nouă formulă.