Aerul din propria locuință te poate îmbolnăvi

(Last Updated On: August 2, 2016)

Atenție! Aerul din propria locuință te poate îmbolnăvi, acest lucru îl afirmă și cercetătorii de la Universitatea Southampton.

Aerul din interiorul casei noastre conține în jur de 900 de produse chimice și diferite materiale biologice ca mucegaiul, polenul monoxidul de carbon care pot afecta cu ușurință sănătatea noastră. Datorită poluării din locuință anual își pierd viața aproximativ 4 milioane de oameni.

Mucegaiul elibereaza in casa ta micotoxine. Iata care sunt simptomele expunerii la mucegaiuri

Profesorul Peter Howarth, specialist in alergologie si pneumonologie arata ca indivizii si familiile din astfel de locuinte expuse la poluantii din aer prezinta extrem de des bolii respiratorii si infectii cutanate, potrivit sanatate.bzi.ro.

Specialistii din SUA sunt si mai categorici. Pe langa sistemele de incalzire si ventilatie, este incriminat si gradul de umiditate al locuintei.

Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, anual isi pierd viata datorita poluarii din spatiul casnic aproximativ 4 milioane de oameni, situatia putand fi tinuta sub control doar printr-o mai mare atentie acordata ventilatiei aerului din locuinte.