Dieta cu pepene roşu promite arderea a 4 kilograme în 10 zile. Vezi ce trebuie să faci:

(Last Updated On: August 22, 2016)

Și pentru că e sezonul pepenelui roșu și este preferatul multor persoane, iată cum puteți profita de acest fruct ca să scăpați și de kilogramele nedorite. Pepenele roșu conține 90% de apă și de aceea este recomandat de către nutriționiști în curele de slăbire.

Mai mult ca atât, aceștia afirmă că datorită dietei bazate pe pepenele roșu poți scăpa de 4 kilograme în doar 10 zile. Cum e posibil acest lucru?

14081478_293228311044713_389326972_n

Dieta cu pepene durează 10 zile, iar specialiştii recomandă să nu urmaţi mai mute zile acest regim deparece cura cu pepene roşu este una restrictivă, potrivit gandul.info. În plus, această dietă nu trebuie urmată mai mult de o dată pe an, de preferat în perioada verii, ca să nu fie una costisitoare.

Ce conţine meniul dietei cu pepene roşu

Persoanele care aleg să scape de kilogramele în plus apelând la dieta cu pepene roşu trebuie ca la micul dejun să mănânce o felie de pepene roşu, 50 de grame de pâine prăjită şi să bea o cană de ceai sau de cafea îndulcită cu miere sau lapte. În fiecare dimineaţă, timp de zece zile, trebuie să serviţi alimentele menţionate mai sus.

În prima zi de cură, la masa de prânz este indicat să mâncaţi 100 de grame de carne fiartă de vită, 100 de grame de orez fiert cu sos de roşii şi la final o felie de pepene. La cină se recomandă 50 de grame de brânză de vaci, o felie de pâine prăjită şi pepene roşu după pofta inimii.

În a doua zi de regim la prânz este indicat să mâncaţi o felie de pâine prăjită, 50 de grame de piept de pui sau de curcan fiert şi o felie de pepene roşu. Seara se recomandă să mâncaţi 100 de grame de peşte slab la grătar, o felie de pâine prăjită şi una de pepene roşu.

În a treia zi de regim la masa de prânz se recomandă să serviţi 30 de grame de spaghete cu sos de roşii şi brânză rasă şi orice cantitate de pepene. La cină este indicat să mâncaţi o salată mare de legume şi o felie de pepene roşu.

Pânzul celei de-a patra zile constă într-un castron de supă-cremă de legume cu crutoane, 50 de grame de piept de pui fiert, o felie de pâine prăjită şi o felie de pepene roşu. La ultima masă a zilei se recomandă să serviţi doi cartofi nature cu parmezan si verdeaţă şi orice cantitate de pepene roşu.

În ziua a cincea, la prânz este indicat să mâncaţi 50 de grame de carne fiartă de vită, o porţie de sote de ciuperci şi orice cantitate de pepene roşu. Pentru cină este recomandat să mâncaţi 50 de grame de brânză de vaci cu două felii de pâine prăjită şi pepene roşu fără limită de gramaj.

În următoarele cinci zile de regim, se vor respecta acelaşi reguli menţionate mai sus.

Pentru ca rezultatele să nu întârzie să apară nutriţioniştii spun că este indicat să beţi zilnic în jur de trei litri de apă. În plus, ultima masă a zilei trebuie servită cu cel puţin trei ore înainte de ora de culcare.