DIETA RINA te ajută să scapi de kilogramele în plus. În dieta Rina ciocolata este obligatorie

(Last Updated On: August 18, 2016)

Dacă ai grijă de sănătatea și aspectul corpului tău, trebuie să cunoști în ce constă dieta Rina. Nu mai este nevoie să vă abțineți cu greu de la alimentele preferate. Nu mai ai nevoie de restricții dure când stai la masă. Dieta Rina nu exclude consumul de carne de porc, ouă sau paste.

În această dietă magică toate zilele sunt împărțite, nu mai este obligator să mâncați numai fructe și legume. Cine a probat acest regim alimentar, nu a rămas dezamăgit, dar nici flămând, însă cu multe kilograme în minus.

Astfel, în ziua de proteine este obligatoriu să consumi numai proteine, în cea de legume- legume de toate felurile, în ziua de carbohidraţi poţi mânca pizza şi paste dar doar cu legume fără nici un fel de proteină, iar în ziua de fructe veţi mânca numai fructe, informează libertatea.ro.

În dieta Rina ciocolata este obligatorie! Ciocolata neagră îmbunătăţeşte starea de spirit şi este benefică inimii, deoarece conţine substanţe care scad nivelul colesterolului.

Este foarte important să nu sari niciodată peste micul dejun. Acesta se bazează, pe toată durata dietei Rina dar şi după încheierea acesteia, pe fructe. Astfel, în fiecarea dimineaţă trebuie să mănânci 2 fructe de acelaşi fel. Pot fi kiwi, mere, prune etc. Pe lângă acestea poţi consuma o cafea sau un ceai fără zahăr.

DIETA RINA Ziua 1– bazată pe proteine.
Puteţi mânca pui, curcan, porc (fără grăsime) şi peşte, preparate la grătar sau fierte. Pe langă carne, mai poţi mânca 3 ouă fierte şi diferite tipuri de brânză. Poţi complete masa cu salată, în orice cantitate, precum şi o singură felie de pâine. este indicat să consume şi un bol de supă simplă, adică doar zeama. La cină se mănâncă aceleaşi preparate de la prânz însă în cantitate înjumătăţită, fără pâine şi supă.

DIETA RINA Ziua 2: – ziua legumelor.
Se pot mânca toate tipurile de legume, chiar şi cartofi (neprăjiţi), crude sau gătite fără ulei, asezonate cu sosuri naturale.

DIETA RINA Ziua 3: – ziua de carbohidraţi.
După micul dejun format din cele două fructe, poţi mânca diverse tipuri de paste fierte chiar şi pizza, la care poţi adăuga sosuri de tomate şi legume în cantităţi mici.La cina poţi savura ciocolată neagră sau poţi consuma produse de patiserie . Se mai poate mânca o felie de tort sau îngheţată, însă nu mai mult de trei linguriţe.

DIETA RINA Ziua 4: – ziua de fructe.
Poţi mânca orice fel de fruct, la fiecare două ore, pe parcursul întregii zile.
După cele patru zile trebuie să reiei ciclul, până ajungi la finalul celor 90 de zile. Este indicat ca la fiecarea 30 de zile să ai o zi în care să bei doar apă. În cazul în care nu poţi, sari peste această zi şi reiei regimul.
La finalul dietei Rina poţi începe să mănânci normal. Este de preferat ca pentru o perioadă, una dintre mesele tale să fie formată doar din fructe.