Înghețata ce te trimite imediat la spital! Vezi cum o recunoști și ce efecte are asupra sănătății:

(Last Updated On: August 1, 2016)

Experții atenționează populația să fie extrem de precaută la procurarea acestui desert delicios. Pe lângă faptul că este un produs consumat de majoritatea copiilor, mai ales pe timp de vară, acesta mai e și o sursă incredibilă de grăsimi, însă nu acesta este pericolul cel mai grav.

Cancer cu 50 de bani în magazine! Anumite tipuri de îngheţată, aliment pe care îl consumăm cu toţii în această perioadă, sunt adevărate bombe pentru sănătatea noastră, informează a1.ro.

„Îngheţata despre care vorbim este cea mai ieftină de pe piaţă. Are un risc major de sănătate. Pe lângă bomba calorică, pentru că o îngheţată e echivalentul unui bol de cartofi prăjiţi. Dacă cu excesul caloric ne mai putem lupta, urmează substanţele toxice pentru sănătate.

Sunt o sumedenie de e-uri care sunt toxice pentru organism şi care pot cauza diverse tipuri de cancer. N-au văzut nici fructele, nici laptele, decât coloranţi, apă şi multe chimicale. Părinţii ar trebui să se uite cu mare atenţie ce conţine.

Cei de 50 de bani de obicei nu respectă nicio formă de calitate şi sunt adevărate bombe atât calorice, cât şi din punct de vedere toxic pentru organismul nostru. Ar trebui totuşi să aibă şi lapte, şi fructe, iar în acest context poate fi chiar benefică pentru sănătate. Există la ora actuală şi îngheţate dietetice, chiar şi îngheţate folosite de diabetici. Puteţi consuma îngheţată, dar alegeţi-o pe cea de calitate”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru pentru cei de la Antena Stars.