Monica Tatoiu a reușit să slăbească cu dieta balerinei! Vezi care este regimul minune care te scapă de kilogramele în plus:

(Last Updated On: January 2, 2018)

Monica Tatoiu a reușit să găsească dieta minune care a ajutat-o să dea jos rapid kilogramele nedorite pe care le avea. Este vorba despre dieta balerinei, cea care face ca într-o perioadă scurtă de patru zile să scapi tocmai de 4 kilograme. În plus această dietă mai e și una care are efecte la orice vârstă.

“Mă urc pe cântar în fiecare dimineaţă. Prima oară m-am urcat la 53 de ani… Mi s-a dat reţeta balerinei în 2010, înainte de a merge la New York. Niciodată, nimeni nu pleacă în America şi vine cu două kilograme mai puţin. Nu poţi mânca cât te obligă reţeta. Tot mă întreabă lumea cum e reţeta asta. Nu se ţine decât maximum la două luni”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

14101694_294802800887264_1061403916_n

“Dimineaţă, trebuie să te scoli la ora 8:00. Când eu am început cura asta îmi dădusem demisia. Un ou fiert tare, care să nu miroasă a peşte, asta trebuie mâncat la ora 8:00. Poţi să bei şi cafea, fără zahăr. Patru zile se ţine cura asta. La ora 10:00, un ceai laxativ, dar nu orice ceai.

E românesc, costă cinci lei, îl găsiţi la orice farmacie. La ora 12:00 un pumn de stafide. În timpul acesta, beţi apă, un litru jumate- doi. Avem brânză apoi, recomand să nu fie făcută din lapte praf. 100 de grame de branză de vaci.

La ora 16:00 două mere ionatan. Apoi, la ora 18:00, mâncaţi carne de pui, la grătar, fără piele, cu salată verde, ulei de măsline şi lămâie. Înainte de culcare, un ceai laxativ”, a explicat ea.

“În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă…”, a încheiat Monica Tatoiu.
Monica Tatoiu s-a făcut cunoscută de pe vremea când se ocupa de o binecunoscută firmă de cosmetice.