Taberele din România unde turistii platesc ca sa slabeasca. Vezi cat costa un program de 3 zile de detoxifiere, in natura

(Last Updated On: August 7, 2016)

Persoanele care au probleme cu greutatea și nu reușesc să slăbească pot merge într-o tabără specială petru a face acest lucru. În cadrul acestei tabere persoanele primesc doar sucuri naturale, fac miscare si se relaxeaza in natura.

Ziua incepe in forta in tabara de detoxifiere de la Colibita in judetul Bistrita Nasaud. Participantii primesc la micul dejun doar 3 sucuri alese de un medic nutritionist, scrie stirileprotv.ro

tabara

(foto daciccool.ro)

Medic: “La micul dejun avem un lapte absolut vegetal care e pregatit la rece, fara nici un fel de procedeu tehnologic sau termic, avem hidratare cu un suc de spirulina precum si un smoothie verde”

Participanta: “E foarte bun, chiar ca e revigorant si placut la gust. Este un mic dejun gustos si foarte sanatos, cu asta nu mai ti-e foame si ai o energie.”

Dupa prima masa a zilei participantii fac gimnastica in natura. La aer curat langa apa sportul este o placere. Apoi pentru relaxare pot alege intre masaj, plaja sau inot.

Participanta “Este foarte bine, foarte minunat, dupa o tura de detoxifiere anul trecut, am fost si anul trecut, m-am simtit extraordinar, mult mai linistita, mult mai calma.”

Participanta: “Un pic si greu, dar toate combinate .. un refresh al organismului si mai ales partea hepatica, biliara sa o detoxifiem”

3 zile “all inclusive” costa la Colibita 1000 de lei, timp in care sunteti asistati in permanenta de psiholog, nutritionist, instructor de sport si maseor. Tabere similare sunt organizate si in localitatea Fundatica, la Cheia sau Cheile Rasnoavei in judetul Brasov. O saptamana acolo costa intre 2000 si 4000 de lei.

Cu o saptamana inainte sa porniti in aceasta aventura e indicat sa renuntati la proteinele animale si la alimentele intens procesate. Altfel va puteti confrunta cu migrene si ameteli potrivit specialistilor.