VEzi cum poți topi grăsimea abdominală cu PEPENE GALBEN!

(Last Updated On: August 5, 2016)

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus dar nu dorești să depui mare efort pentru aceasta și să ții diete lungi, atunci trebuie să consumi acest fruct. Este vorba despre pepenele galben un fruct care cu siguranță te va proteja de multe boli și te va ajuta să lupți cu greutatea.

Acest fruct este plin de antioxidanți, vitamine și minerale necesare pentru organismul tău, menține inima sănătoasă și chiar reduce riscul cataractei. Consumă alimente naturale și slăbește sănătos.

Pepenele galben ține departe de tine numeroase boli grave și îți topește grăsimea, conform clicksanatate.ro.

Te scapă de kilogramele nedorite

Acest fruct conține doar 80 de calorii pe 200 de grame. Așa că, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus care nu se mai dau plecate, mănâncă cu încredere pepene galben.

Poți urma un regim de 7 zile în care să mănânci așa: la micul dejun o felie de pepene galben și un pahar de suc de pepene galben, lămâie și grapefruit. La prânz, consumă o friptură de curcan la grătar și salată verde, dar și o felie de pepene galben. Seara mănâncă 300 de grame de pepene galben și bea un pahar de lapte.

La finalul acestui regim, vei avea în minus minimum 7 kg.

Ține la distanță diabetul și previne cancerul

Deși acest fruct este dulce, el ține la distanță diabetul. În plus, datorită faptului că pepenele galben este plin de antioxidanți, dacă-l introduci în alimentație, vei avea un risc mult mai scăzut de a face cancer.

Menține inima sănătoasă

Pepenele galben este bogat în carotenoizi. Potrivit Institutului Linus Plauling din Statele Unite ale Americii, aportul crescut de carotenoizi din fructele precum pepenele galben diminuează riscul de apariție a afecțiunilor cardiovasculare și a unor tipuri de cancer.

Reduce riscul apariției cataractei

Așa cum am mai spus, acest fruct este o sursă excelentă și de betacaroten. Această substanță este transformată în vitamina A, esențială pentru sănătatea ochilor. S-au făcut studii în urma cărora s-a putut demonstra faptul că persoanele care au mâncat pepene galben în cantități mari au avut un risc mai mic pentru apariția cataractei.