Vezi ce boli faci daca inhalezi aer cu mucegai:

(Last Updated On: August 25, 2016)

Atenție! Știai că mucegaiul este dăunător pentru viață și că este foarte important să fie înlăturat încă de la primele semne? Expunerea la mucegai poate pune în pericol sănătatea întregii familii.

Aceste ciupercuțe microscopice slăbesc imunitatea și pot afecta sistemul nervos, încheieturile chiar și creierul. Din acest motiv este important ca mucegaiul să fie înlăturat. Vezi cum poți face acest lucru.

14101580_295022797531931_1779219444_n

Expunerea la mucegai poate cauza probleme de sanatate care incurca medicii si expertii, deoarece acestea par sa aiba putine simptome, potrivit bzi.ro. in stare incipienta, este posibil ca inhalarea aerului cu mucegai sa se manifeste prin inflamatii si printr-o crestere mica sau graduala in alergii. in stare avansata, este posibil ca expunerea la mucegai sa duca la aparitia astmului bronsic, stresului oxidativ si probleme ale sistemului imunitar.

Principalele simptome ale inhatatiei aerului cu mucegai
dureri articulare si rigiditate;
dificultati de concentrare;
oboseala fizica si slabiciune;
ameteala;
probleme de respiratie;
furnicaturi sau amorteala la nivelul pielii;
sensibilitate la lumina.

Cum inlaturati mucegaiul de pe pereti

Ce poti face
in primul rand, trebuie neaparat sa iesi din mediul in care traieste mucegaiul si sa apelezi la ajutor profesional care sa elimine mucegaiul din casa. Mergi la medic pentru a-ti recomanda ce lianti sa folosesti in vederea eliminarii toxinelor din organism. Poti apela si la probiotice, magneziu, vitamine.
Instaleaza in casa un filtru de aer.