Vezi de ce este importanta acupunctura in tratarea diabetului:

(Last Updated On: August 30, 2016)

Știai că acupunctura este foarte importantă în tratarea diabetului? Chinezii au dovedit că acupunctura este eficientă în cazul persoanelor diagnosticate cu diabet care au simptome medii sau sunt în stadiul incipient. Acest tratament naturist presupune stimularea a 20 de puncte de pe corp care au un rol de scădere a nivelului de glucoză din organism.

Tratamentul naturist in cazul persoanelor suferinde de diabet de tip 2 trebuie initiat si supravegheat de un medic fitoterapeut, potrivit sanatate.bzi.ro.

14138276_297345477299663_792596547_n

Pentru a fi eficient trebuie sa fie de lunga durata, de cei putin o luna. Este o terapie ce se asociaza tratamentului alopat, curele prelungite si eficiente permitand diminuarea, in timp, a dozelor de medicamente hipoglicemiante.

Exista in comert ceaiuri ce contin combinatii de plante cu actiune hipoglicemianta, deosebit de utile. Se beau cate 2-3 cani de infuzie neindulcita pe zi.

Si gemoterapia poate fi benefica in tratamentul diabetului de tip 2. Se fac cure de doua luni cu urmatoarele preparate: extract din muguri de dud, cate 30 de picaturi de trei ori pe zi, inainte de masa; extract din muguri de nuc, cate 30 de picaturi de trei ori pe zi, dupa masa.